I am a Recruiter

Annoncer dine sprogjobs

Top Language Jobs er specialistwebside nummmer 1 i rekruttering af sprogfolk til sprogrelaterede jobs i København, Danmark og Europa.

Annoncering på Top Language Jobs er en enkel, hurtig og effektiv måde at vise din ledige stilling til tusindvis af ansøgere med sprogkundskaber.

1. Konto for virksomhed - betal med kreditkort/Dankort

Processen er hurtig og nem, og betalingsprocessen er sikker. Indenfor få minutter vises din stillingsannonce på Top Language Jobs websiden.

Ethvert annonceret job vises i 4 uger og fornyes automatisk hver uge.

Hvis du er en ny kunde, skal du begynde med at oprette en konto. Dette betyder bare, at du vælger et brugernavn og password og giver kontaktoplysninger for din virksomhed og dine betalingsoplysninger.

Så snart du har oprettet en konto, kan du annoncere, editere og slette jobs på vores webside.

Klik her for at oprette en kreditkort-konto

2. Flere krav eller regelmæssige rekrutteringsbehov

Hvis du har flere krav eller har regelmæssige rekrutteringsbehov, venligst kontakt vores salgsteam på tlf. +44 208 920 7933 eller send os en email for at finde ud af, hvordan du kan spare penge ved at bruge vores pakkeløsninger.

3. FÃ¥ en mediepakke

For at få tilsendt en mediepakke eller få mere information om annoncering hos Top Language Jobs, venligst kontakt vores salgsteam på tlf. +44 208 920 7933 eller send os en email

Jobposteringssystemer

Vi understøtter HTTP og SOAP posteringssystemer. For mere information venligst kontakt os.

Rekruttering Nu