I am a Recruiter

Om os

Top Language Jobs er Europas nummer 1 specialist jobportal indenfor rekruttering af sprogfolk. Vi driver et europæisk netværk af jobbestyrelser, der specifikt imødekommer professionelle med sprogkundskaber.

Med en stadigt stigende efterspørgsel efter tosprogede og flersprogede folk, kan mange online rekrutteringsfolk fra virksomheder ikke effektivt tilfredsstille specialistrekrutteringsmarkedet indenfor sprog. Teamet bag Language Jobs har over 32 års salgs-, marketings- og sprogrelateret rekrutteringserfaring, hvilket gør os til den ledende, største spiller indenfor denne sektor.

Over 40% af ansøgere bruger nu internettet til at finde jobs, og online rekruttering er blevet hovedruten til at søge eller annoncere stillinger. Vores omfattende marketingviden indenfor dette område sammen med brugen af den seneste søgemaskineteknologi, gør at Top Language Jobs tiltrækker tusindvis af jobsøgere med sprogkundskaber.

Vores webside er omhyggeligt designet og testet for at gøre processen at finde, søge eller annoncere jobs så hurtig, nem og smertefri som muligt.

"Ikke at kunne tale det samme sprog som din kunde er ikke blot upraktisk, men det kan i sidste ende koste ordrer og jobs".

(Kilde: James Stinson, www.recruitment-online.com)

Hvis du søger job og er interesseret i at bruge dine sprogkundskaber, tilmeld dig her hos os for at søge jobs og få adgang til vores store udbud af muligheder, så som at modtage nyheder via email, når der er nye sproglige jobs, der matcher dine kriteria.

Hvis du er arbejdsgiver eller rekrutteringsbureau, der ønsker at rekruttere kandidater med sprogkundskaber, kan du annoncere dine sprogrelaterede stillinger hos Top Language Jobs og få uovertruffen eksponering hos det største specialistforum af højtkvalificerede sprogfolk på markedet.

Rekruttering Nu